Susanna Koljonen

Etusivu » Kouluttajat » Susanna Koljonen

Susanna Koljonen

Rosen-terapeutti, mindfulness-ohjaaja, RVO 2016

Rosen-terapeuttina minulla on paljon kokemusta kehoon varastoituneista tunteista. Kun aloin 2000-luvun alussa opiskella NVC:tä, siitä tuli luonnollinen osa kehotyöskentelyä. Oli tärkeä oivallus, että tunteet ovat signaaleja, jotka kertovat tarpeistamme. Yhteys tarpeisiin auttaa yhteyteen myös kehon kanssa.

Ymmärrys hallitsemismallista ja kumppanuusmallista oli minulle mullistava: kuinka syvässä, solutasolla asti, hallitsemismallin käsitykset voivat meissä olla! Vanhan ajatusmallin kyseenalaistaminen ja purkaminen on hyvinvoinnin kannalta äärimmäisen tärkeää.

NVC-koulutukset ovat minulle keitaita, joissa voin nauttia kumppanuusmallin ravitsevasta ilmapiiristä. Yhteinen tietoisuus tunteista ja tarpeista mahdollistaa syvän yhteyden. Haluan jatkuvasti vahvistaa omaa tietoisuuttani omista tunteistani, tarpeistani ja toimintatavoistani. NVC on minulle jatkuvaa kasvua. Valmiiksi en tule koskaan.

Palautetta

”Susa kannustaa osallistujia löytämään omakohtaiset kokemuksensa suhteessa käsiteltävään asiaan. Hänen lämmin ja hyväksyvä läsnäolonsa luo turvallisen maaperän uusien asioiden oppimiseen.”

”Susa on kouluttajana rauhallinen, vakaa ja helposti ymmärrettävä. Hänen osaamisensa kehollisista prosesseista on laajentanut ymmärrystäni tunteiden ja tarpeiden vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiini.”

”Ihailen Susan taitoa huomioida monenlaiset oppimistavat. Tieto, mielikuvat, arkikokemukset ja visuaalisuus yhdistyvät luontevaksi kokonaisuudeksi, josta on helppo ottaa aineksia oman oppimisen ja kasvun tueksi.”

Takaisin ylös

Pin It on Pinterest