Assistentti Eeva Käärmekallio

Etusivu » Kouluttajat » Assistentti Eeva Käärmekallio

Eeva Käärmekallio

CNVC Certification Candidate, FM & muotoilija, RVO 2019

NVC tuli elämääni aikana, jolloin etsin jotain vastausta elämääni. Minulla oli määrittämättömän paha olo, enkä ymmärtänyt miksi. Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja – koulutuksessa vuorovaikutuksen kehityksen sijaan keskityin sisäiseen maailmaani. Opin, miten monet tarpeet olivatkaan tyydyttymättä elämässäni, ja aloin tunnistaa tunteitani syvemmin. Kuin sipulista aloin kuoria kerroksia kohti aitoa, omannäköistä elämää. NVC:n ja muiden serifioutuvien tuella olen opetellut elämään elämää niin kuin minä haluan, ilman että ulkopuolisten vaatimukset ja odotukset vaikuttavat valintoihini. Olen löytänyt ääneni ja päivä päivältä uskallan olla rohkeammin minä.

Nyt yhdistän NVC:tä palvelumuotoiluun, ja koulutukseni, kokemukseni ja empatiakykyni mahdollistaa erilaisten ihmisten elämänvalintojen ja toiminnan ymmärtämisen syvemmällä tavalla.

Palautetta

“Selkeytät joskus yllättävilläkin tavoilla käsiteltävää aihetta, mikä virkistää pitkänkin päivän aikana. Autat toiminnanohjauksessa niin, että koulutus etenee sujuvasti.”

“Ihana seurata tekemistäsi, sinulla on mukavan napakka ote työhösi. Sinusta välittyy myös aitous ja tykkään suoruudestasi, joka rohkaisee myös muita ilmaisemaan itseään suoremmin. Sellainen turha “kursailu” jää pois ja se on hienoa! Olet myös ihanan hersyvä ja positiivisuutesi luo keveyttä ryhmään. “

” Aitoutesi, avoimuutesi, tarkkanäköisyytesi ja energiasi ovat olleet mainiosti tukena oppimiselle ja ilmapiirille kurssin aikana. Ihailen myös kykyäsi ottaa vastaan ja antaa palautetta. Varsinkin pyyntöjen esittämisessä olen kokenut saavani paljon oppia sulta. Suorapuheisuus (ihanaa kuultavaa NVC-kielellä) on piirre, jota juhlin ihmisissä, tosin tulen vielä itse hitaasti perässä mutta mallia ottaen.”

Eeva Käärmekallio

Pin It on Pinterest