Koulutukset

Etusivu » Koulutukset

Koulutukset

Savanna ConneXions järjestää NVC-filosofiaan perustuvia koulutuksia: sekä tilauskoulutuksia yrityksille ja yhteisöille että kaikille avoimia koulutuksia. Koulutuskielinä voimme tarvittaessa käyttää myös ruotsia ja englantia.

Tapamme kouluttaa on vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen. Elämme prosessia samalla kun sitä opetamme. Otamme huomioon erilaisia oppimistapoja ja käytämme luentojen lisäksi paljon toiminnallisia harjoituksia, sekä vuorovaikutteisia että kehollisia. Huumori ja leikki ovat vahvasti läsnä. Olemme huomanneet, että yhdessä nauraminen – niin kuin itkeminenkin – vahvistaa yhteyttä ryhmän sisällä. Tuemme erityisesti ryhmäytymistä, niin että kaikki kokisivat ryhmän sallivaksi ja turvalliseksi ja rohkaistuisivat avautumaan syvemmälle oppimiselle, joka saattaa olla terapeuttista ja eheyttävää.

Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme luentoja, työnohjausta ja sovittelua sisältäviä koulutuksia yhteisön tarpeiden mukaan. Meillä on paljon kokemusta myös pitkistä usean vuoden työyhteisövalmennuksista.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, millainen luento, valmennus tai muu tapahtuma parhaiten vastaisi sinun yhteisösi tarpeita.

Kaikille avoimia rakentavan vuorovaikutuksen koulutuksia on järjestetty vuodesta 2011 lähtien eri puolilla Suomea. Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajakoulutuksen on käynyt jo yli 200 henkilöä.

Voit tutustua ensin Rakentavan vuorovaikutuksen perusteet -kurssille  ja päättää sitten, haluatko sitoutua käymään koko Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja -koulutuksen loppuun saakka.

Tutustu Rakentavan vuorovaikutuksen perusteet -koulutuksen sisältöön.

Katso seuraavaksi alkavan koulutuksen aikataulu.

Katso kokemuksia Savanna ConneXionsin koulutuksista.

RVO, RVO-koulutus, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, NVC-koulutus, NVC-kurssi, Nonviolent Communication, NVC, vuorovaikutuskoulutus, empatiataidot koulutus, tunnetaidot koulutus, rakentava vuorovaikutus, väkivallaton vuorovaikutus, rakentava ja myötäelävä vuorovaikutus

Pin It on Pinterest