Assistentti Ida Land

Etusivu » Kouluttajat » Assistentti Ida Land

Ida Land

CNVC Certification Candidate, sosionomi, RVO 2016

NVC on minulle paljon enemmän kuin menetelmä, se on enemmänkin elämäntapa joka on rikastuttanut minua kokonaisvaltaisesti  sekä ihmissuhteissani, työelämässäni että yhteydessä itseeni. Olen oppinut huomioimaan, arvostamaan sekä ymmärtämään omia sekä toisten tunteita ja tarpeita. Tieto siitä, että jokaisen tunteen takana on joku tarve (esim. luottamus)  joka joko on tai ei ole täyttynyt ja jonka perusteella reagoimme ja toimimme on mielestäni hyvin selkeyttävää.

Arvostan suuresti mm. rehellistä itseilmaisua muita kunnioittaen,  empaattista kuuntelemista, vapaaehtoisuutta, vastuunottamista omista tunteista, tarpeista ja teoista sekä selkeiden pyyntöjen esittämistä. Ajattelen myöskin että konfliktit ovat lahjoja, koska niiden kautta voimme päästä entistä syvempään yhteyteen toistemme kanssa. Toimin rakentavan vuorovaikutuksen yhdistyksen hallituksessa.

Palautetta

“Jäi mieleen erityisesti Idan elävän iloinen energia ja se kypsyys ja huomiointikyky, jotka välittyivät esimerkiksi hänen antamassaan palautteessa. Herätti mussa suurta arvostusta ja samalla iloa.”

“Oli inspiroivaa ja ihailtavaa nähdä osaamistasi ja avoimuutesi päivien aikana kosketti. Kiitos myös haavoittuvuuden paljastamisesta.”

“Sulla on mieletön yhteys omaan itseesi ja se sanasto, sen kaiken tulkkaamiseksi. Sinusta välittyi myös herkkyys toisten tarpeille omia unohtamatta.”

Ida Land

Pin It on Pinterest