Assistentti Maria Phan

Etusivu » Kouluttajat » Assistentti Maria Phan

Maria Phan

CNVC Certification Candidate, RVO 2017

Olen Savanna ConneXionsin koordinaattori, ATK-tyyppi ja jokapaikan höylä. Opiskelin ja pohdiskelin NVC:tä itsekseni viisi vuotta. Sitten tajusin, miten palavasti kaipaan kirahviystäviä, ja tulin RVO-koulutukseen.

Halusin ymmärtää, miten voisin säteillä myötätuntoista läsnäoloa silloinkin, kun sisälläni myrskyää. Minulle todellista vapautta on se, että tunnenpa raivoa tai lamaannusta, tuskallista syyllisyyttä tai syvää häpeää, voin silti valita ottaa askeleen kohti yhteyttä. NVC merkitsee minulle konkreettisia rakkauden tekoja.

Palautetta

“Marian uskomaton kyky saada asioita aikaan herättää minussa suurta kunnioitusta. Hänestä huokuu aitous, lämpö ja innostus, hän kuuntelee ihmisiä koko olemuksellaan eikä pelkää tarttua toimeen, jos joku tarvitsee apua. Arvostan syvästi sitä, että hän ei jää jumiin tiukassakaan tilanteessa: hän kyllä keksii keinot päästä eteenpäin eikä luovuta ennen kuin homma on hoidettu. Hänen kanssaan on ilo tehdä yhteistyötä!”

”Maria oli assistenttina RVO-ryhmässäni ja avusti sovitteluharjoituksessa. Minusta hän oli aivan ammattimainen sovittelija! Hänellä on upea kyky kohdata ihmiset empaattisesti ja arvostavasti. Samalla hän vie prosessia eteenpäin jämäkällä otteella ja luontevalla kielellä ja huolehtii siitä, että kaikki tulevat varmasti kuulluksi.”

Pin It on Pinterest