Empatiakoira Tino

Etusivu » Kouluttajat » Empatiakoira Tino

Tino

TINO (rekisterinimeltään Genedda Hors D’Oeuvre) on nuori tanskandoggi, joka kulkee edeltäjänsä ja henkisen oppaansa Nicken tassunjäljissä ja harjoittelee empatiakoiran tehtäviä.

Jokainen empatiakoira määrittelee itse toimenkuvansa. Uranuurtajana toiminut Nicke sai aikanaan kurssilaisilta muun muassa tällaista palautetta: ”Minulle Nicke edusti sitä rakkautta, mitä kaipaan ja tarvitsen omassa elämässäni. Rakkautta, jota haluan loistaa. Nicke loisti moninkertaisesti kaikkea sitä ihanaa, mitä hän on elämässään saanut.”

Tino on ottanut tehtäväkseen yhteyden rakentamisen kaikkiin ihmisiin. Tino kaipaa läheisyyttä ja lämpöä ja myös tarjoaa sitä lempeästi ja suurella sydämellä. Tinon läsnäolo tuo ryhmiin rauhaa, levollisuutta, rentoutta ja yhteyttä luontoon.

Palautetta

”TINO ❤ Kaipasinkin kurjassa olossani niin jotain lämmintä ja pehmeää lempeyttä vierelleni. Kiitos!”

”Minulla oli Tinon kanssa merkityksellinen hetki tauon aikana. Silittelin Tinon turkkia ja tassuja. Koin saavani tästä ja muista lyhyistä sanattomista kohtaamisista lohtua omaan suruuni. Mukava tietää, ettei Tino kerro näistä kohtaamisista kenellekään. Ne olivat itselle surun takia niin koskettavia, että haluan pitää ne meidän välisinä.”

”Tino, olet hurmaava jätti.”

”Lempeän jättiläisen läsnäolo rauhoitti sovittelutapaamisia taianomaisesti.”

”Käsi, joka silittää koiraa, ei mene nyrkkiin.“

Pin It on Pinterest