Hanna Savanna

Etusivu » Kouluttajat » Hanna Savanna

Hanna Savanna

CNVC Certified NVC Trainer, NVC-sovittelija, TRE-ohjaaja

Aloin opiskella NVC:tä vuonna 1997, kun kiinnostuin ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta syvemmin kokemieni riitojen ja erojen myötä. Suunnattoman suuri muutos elämässäni olivat lasteni syntymät 1994 ja 1996. Olin vasta opettelemassa ottamaan vastuuta omasta elämästäni, ja nyt minulla olikin vastuullani myös kahden pienen ihmisen hyvinvointi.

NVC-prosessin kehittäjä Marshall Rosenberg on ollut opettajistani tärkein. Olen osallistunut useille hänen ja monien muiden NVC-kouluttajien kursseille parissakymmenessä eri maassa.

Vuonna 2000 perustin oman yritykseni, Savanna ConneXionsin. Huomasin pian, että opin tehokkaimmin opettamalla muita, ja valmistuin kansainvälisesti sertifioiduksi NVC-kouluttajaksi vuonna 2002.

NVC on minulle paljon enemmän kuin vuorovaikutustaito tai työkalu. Siitä on tullut elämäntapani. Se tukee minua itseni ja muiden ymmärtämisessä, lasteni kasvattamisessa sekä koko maailman jäsentämisessä.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen kiinnostunut yhä enemmän kehotietoisuudesta ja opiskellut eri menetelmiä, joilla olen saanut koko ajan enemmän yhteyttä kehooni. Olen tutustunut esimerkiksi Rosen-terapiaan, osteopatiaan, mindfulnessiin ja klassiseen ratsastukseen.

Yhteys luontoon ja eläimiin on minulle tärkeä. Olen opiskellut luonnollisia hevostaitoja syventävällä 3-vuotisella kurssilla ja pitänyt toisinaan työnohjauksia hevosemme Dustyn tuella.

Vuonna 2010 valmistuin ensimmäisestä Suomessa järjestetystä koulutuksesta TRE-ohjaajaksi. TRE (Trauma Releasing Exercises) on David Bercelin kehittämä menetelmä stressistä ja traumaattisista kokemuksista palautumiseen. Harjoitukset, joissa kehon annetaan täristä, rentouttavat kehoa ja rauhoittavat mieltä. Ne voivat tuoda esiin voimakkaita tunteita, esimerkiksi pelkoa ja vihaa, ja NVC auttaa niiden ymmärtämisessä. Tarkempia tietoja TRE-menetelmästä.

Artikkeli kodistani

Palautetta

”Kiitos Hanna sinun intohimostasi työtäsi kohtaan. Kiitos, että elät ja hengität sitä mitä opetat. Olet minulle elävä inspiraatio.”

”Olet esikuva! Ja kiitos avoimuudestasi omien elämänkokemustesi kanssa.”

”Kiitos, kun sanoit, että voin kysyä vaikka 17 kertaa uudestaan. Se niin lohdutti ja auttoi olemaan läsnä, kun voin turvallisesti luottaa siihen, että minut hyväksytään sellaisena kuin olen.”

”Kiitos Hanna että itket vapaasti. Se aina muistuttaa minua siitä miten ihana olisi olla jatkuvasti ja vapaasti yhteydessä omiin tunteisiin.”

”Sinun huumorintajusi ilahduttaa minua edelleen, se tuo myös keveyttä käsiteltäviin asioihin ja tilanteisiin.”

Hanna Savanna, NVC-kouluttaja, NVC, CNVC Certified Trainer, rakentava vuorovaikutus, työnohjaus, konfliktit työyhteisössä

Pin It on Pinterest