Sara Hellsten

Etusivu » Kouluttajat » Sara Hellsten

Sara Hellsten

CNVC Certification Candidate, kehityspsykologian maisteri, perhe- ja vanhemmuusvalmentajaopiskelija, RVO 2013

Olen tehnyt monipuolista yhteistyötä Hannan kanssa vuodesta 2012. Olin mukana ideoimassa, suunnittelemassa ja toteuttamassa ensimmäisiä RVO-koulutuksia. Parhaillaan osallistun kouluttamisen ohella RVO-jatkokoulutusten kehittämiseen.

Minulle vuorovaikutustaitojen syventäminen ja ihmisten tukeminen tärkeissä ihmissuhteissa ja elämäntilanteissa on merkityksellisintä, mitä ikinä voin tehdä. Kun näen, miten ihmisten tietoisuus ja kunnioittava suhtautuminen itseen ja muihin kasvaa ja miten empatian ja ymmärryksen kautta syntyy enemmän yhteyttä niin isojen kuin pientenkin ihmisten välille, koen suurta toivoa ja syvää iloa. Pienillä yhteisillä askelilla muutetaan maailmaa paikaksi, jossa ihmisten ja eläinten ja koko planeetan tarpeilla on väliä. Silloin elämä voi täällä jatkua vielä pitkään.

Palautetta

”Olet ihanan aito ja välitön kouluttaja. Rehellinen itsellesi ja opiskelijoille.”

”Ei ole niin pientä tai piilotettua toivetta tai tarvetta, etteikö Sara lempeästi kykenisi auttamaan sen tulemista nähdyksi ja kuulluksi. Hänen konkreettisen tukensa ansiosta oivalsin, miten voin toimia tarpeen täyttämiseksi rakentavalla tavalla.”

”Lämminhenkistä, toiset huomioivaa, aitoa läsnäolevaa ohjaamista.”

”Olet mahtava avaamaan, selittämään asioita, ja niin kärsivällinen!”

 

Pin It on Pinterest