Istun lähimetsässäni kannon nokassa Kongon kallioilla. Koirat leikkivät ympärillä, jahtaavat toisiaan vuoron perään. Huomenna julkaistaan uudet nettisivut. Sivuilta puuttuu vielä oma blogitekstini. Sanelen ideoitani puhelimeen ja katselen kaunista metsää. Viimeöinen lumisade valaisee maisemaa. Otanpa pari kuvaa blogiin!

 Luonnossa – varsinkin kun minulla ei ole ihmisseuraa mukana – saan helposti yhteyden itseeni ja tarpeisiini. Nyt huomaan, miten kiitollisuuden tarpeeni on täyttynyt yli äyräitten. Yritykseeni on tullut mukaan upea porukka, joka on tukenut toimintaa ihanalla tavalla. Viimeisin projekti ovat nämä uudet nettisivut.

 Olen jättikiitollinen Maria Phanille, joka projektipäällikkönä luotsasi nettisivuporukkaa tekemään hommia, piti langat käsissään loppuun asti, ratkaisi teknisiä ongelmia uskomattoman nopeasti ja huolehti kaikkien pysymisestä kartalla.

 Samoin olen jättikiitollinen Sirpa Meriläiselle, joka on suunnitellut sivujen rakennetta, kirjoittanut uudet tekstit ja muokannut vanhat, pitänyt mielessä lukijan tarpeista selkeyttä, sujuvuutta ja helppoutta, tiivistänyt, tarkastanut ja viilannut pilkkua.

 Kiitos myös tyttärelleni Idalle, joka on ottanut vastuun sivujen kuvista, tehnyt suuren urakan hankkimalla luvat kaikkien kuvien julkaisemiseen ja opetellut vielä lyhyessä aikataulussa senkin, miten kaikki ne kuvat sinne sivuille oikein syötetään.

 Olen myös tosi kiitollinen kaikille teille, jotka esiinnytte videoilla ja kuvissa, kirjoititte palautettanne koulutuksista, elätte RVO-koulutuksessa oppimianne taitoja ja jaatte niitä eteenpäin.

 Haluan kiittää myös kaikkia teitä vapaaehtoisia, jotka kukin tavallanne olette edistäneet NVC-koulutusten järjestämistä, assaroimista koulutuksissa, suunnittelemista ja blogien kirjoittamista. Iloitsen kovasti siitä, että olette valinneet tyydyttää tarvettanne edistää ihmisten hyvinvointia juuri tällä tavalla!

 Toivon, että nämä uudet nettisivumme antavat teille, hyvät lukijat, vielä enemmän tietoa ja inspiraatiota sekä innostusta NVC-taitojen opiskelemiseen elämän laatunne edistämiseksi!

 Hanna Savanna

Pin It on Pinterest